fbpx

Anvia

ANVIA

Anvia_Vloerlamp_1200x1200p_01-1024x1024 (1)
Inspiratie-verlichting-woonkamer-Wandlampen (1)
Inspiratie-verlichting-woonkamer-Hanglamp (1)

Spektakel wonen heeft een groot gedeelte van de collectie ANVIA modellen in de winkel staan. Deze zijn live te bewonderen en uiteraard direct aan te kopen.

Met de retro lampen van ANVIA kleedt je jouw huis heel gemakkelijk stijlvol aan. Er wordt met regelmaat een nieuwe lamp aan de ANVIA collectie toegevoegd. Dit zijn allemaal reproducties van de originele mid-century lampen. Wat ANVIA zo bijzonder maakt is dat wij onze klanten centraal stellen, er is van alles mogelijk omdat de lampen stuk voor stuk met de hand vervaardigd worden. Wil je jouw favoriete lamp bijvoorbeeld in een andere kleur bestellen zodat het beter in jouw interieur past? Geen probleem!

Uiteraard zijn de lampen ook rechtstreeks online te bestellen op de site van ANVIA. Spektakel wonen geeft een mooie korting weg aan haar klanten!

Als je ons een mail stuurt, voordat je op de ANVIA site bestelt, ontvang je een mail terug met een kortingscode die je kunt verzilveren en gebruiken als je op de ANVIA site bestelt! Ben je professioneel inrichter, stylist en wil je grotere aantallen bestellen? Dan werken wij afhankelijk van de aantallen ook met interessante projectkortingen.