fbpx

VegasLights

VEGAS LIGHTS

Repair shop
bar vegas
N vegas Light

De Vegas Lights worden in opdracht door ons handmatig en ambachtelijk geproduceerd. Dus echt maatwerk. Het kleinste formaat begint op 30 cm hoogte, oplopend tot en met 200 cm! Nagenoeg elk gewenst formaat kunnen wij produceren. De letters en/of cijfers worden gemaakt van onbehandeld metaal, dat is de basis. Hierbij hanteren wij ons eigen lettertype. Maar er zijn meerdere varianten mogelijk. Hierbij te denken aan de roestversie of de Vegas Lights gepoedercoat of verouderd in een gewenste RAL kleur.

Ook kunnen wij indien gewenst, eigen lettertype, logo of bijvoorbeeld een sign of vorm uit één stuk maken. Door deze opties kun je ze dus een geheel eigen look en uitstraling geven. Andere wensen? Een eigen ontwerp? Laat het ons weten.

Op onze website www.vegas-lights.com zie je veel voorbeelden van losse letters, cijfers, tekens en logo’s die wij hebben gemaakt.

De Vegas Lights worden standaard gemaakt voor binnen, maar kunnen indien gewenst ook voor buiten gemaakt worden. Hiervoor gebruiken wij andere fittingen en snoeren, speciaal voor buiten geschikt. Vraag naar de mogelijkheden.