Verkopen of inbrengen bij SPEKTAKEL

Het is je misschien al opgevallen op televisie bij het programma Cash or Trash dat Jeroen gek is op inkopen! Hij is altijd op zoek naar bijzondere, spektaculaire, onderscheidende, high end industriële, vintage, design meubels en accessoires.

Heb je wat aan te bieden? Spektaculair, onderscheidend en passend binnen het SpekTakel assortiment? Zoals sofa’s, banken, fauteuils, stoelen, dressoirs, kastjes, tafels, lampen, reclame items, een bijzonder one of a kind stuk, of  een prachtige verzameling?

Stuur Jeroen dan een mail jeroen@spektakelwonen.nl met gedetailleerde foto’s van uw item, met hierbij een omschrijving, alle mogelijke beschikbare aanvullende informatie en de vraagprijs. De meubels/items dienen in een goede staat te zijn en geen opvallende gebruikerssporen en/of beschadigingen te hebben. Meteen contact met Jeroen kan ook, druk dan even op de Whatsapp button. Voor onze Belgische kijkvrienden, uiteraard kopen wij ook in België in!

Enkel items die per mail of Whatsapp worden aangeboden, worden door ons in behandeling genomen. Het komen voorrijden in Amersfoort met het stuk dat je wilt verkopen of inbrengen, heeft dus geen zin…