fbpx

Reguliere openingstijden

Iedere donderdag & vrijdag zijn wij geopend van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Onze winkel is ruim opgezet en groot genoeg om je te mogen ontvangen. Uiteraard hanteren en respecteren wij de COVID 19 maatregelen, zoals die op dit moment gelden. Als ons ‘shoplicht’ op groen staat ben je van harte welkom. Staat hij op rood dan graag een momentje wachten.
Buiten de reguliere openingstijden is het nog steeds mogelijk om een afspraak te maken voor ‘private shopping’ om in alle rust ons assortiment te bekijken.

Bestel Online

We hebben een heel klein deel van ons assortiment online staan. Je kunt dus vanaf huis shoppen en online bestellen. We plannen afhaalmomenten voor bestelde artikelen die niet verstuurd kunnen worden met PostNL.

Contact Jeroen via WhatsApp en maak een live verbinding indien je meer productinformatie wenst!

Mocht je nu iets gezien hebben op de site en wil je meer informatie? Maak dan contact met ons. We kunnen dan via WhatsApp op 06-22425475 of via Facetime live verbinding maken en meer vertellen over het item, zoals we normaal gesproken zouden doen als je bij ons in de winkel bent.