SpekTakel partner worden?

Spektakel is het verkoopkanaal van ons maar ook voor jou. Wij verkopen onze eigen items en merken, living/home/furniture gerelateerd, graag in combinatie met andere unieke high end items van wederpartijen, die vervolgens kunnen worden toegevoegd aan het SpekTakel assortiment.

Elkaar versterken, daar geloven wij in. Wij zijn op zoek naar professionele, spectaculaire merken, handelaren, kunstenaars, up-coming designers, gevestigde ontwerpers en creatievelingen die echt een toegevoegde waarde aan het Spektakel assortiment kunnen bieden. Wij bieden verschillende innovatieve instore verkoopmogelijkheden.

Wij vinden veel van de huidige instore concepten waarbij je vaak een hoge huur en nog eens een afdracht betaald, saai en tamelijk achterhaald. Enkel je spullen neerzetten en dan wachten op de omzet geloven wij niet in. Wij zijn geen verhuurders, maar verkopers. Spektakel maakt er elke dag een feestje van en wil de klanten entertainen. Wij denken buiten de lijntjes. Onderscheidend, in combinatie met actieve verkoop, ook voor jou. Kortom, een Spektakel.

Denk jij dit onderscheidend vermogen te kunnen maken in combinatie met ons en ben je op zoek naar een podium? Graag nodigen wij je uit voor een gesprek.

Spektakel, voorheen Spoor 38, heeft ruim 10 jaar ervaring met inkoop en verkoop van bijzondere, exclusieve en unieke meubels en accessoires. Wij hebben in die 10 jaar een groot netwerk opgebouwd van handelaren, nationaal, internationaal, stylisten, woonbladen en TV programma’s. Dat wij het anders doen is een feit.