Retube Lampen

Het recyclen van tl buizen is veelomvattend, ingewikkeld en kostbaar. Alleen al in Nederland zijn zo’n vijftig miljoen tl-buizen in gebruik en daarvan worden er tien miljoen per jaar vervangen. Hetgeen resulteert in een groot overschot van gebruikte tl buizen.

De RETUBE lampenlijn is een uniek Nederlands ontwerp, waarbij gebruik wordt gemaakt van gebruikte tl buizen. Verkrijgbaar in 2 modellen en wordt ambachtelijk in Nederland geproduceerd.

Door middel van een energie verantwoorde, ingebouwde dimbare LED armatuur, wordt er een sfeervolle lichtopbrengst gecreëerd, waarbij de LED verlichting door de tl buizen schijnt. De slanke lijn, gebruik makend van gebruikte tl buizen maakt deze lamp tot een prachtige designlamp voor in huis, voor op kantoor of uw restaurant.

RETUBE in 2 modellen verkrijgbaar
De basisversie van RETUBE is van aluminium. Er wordt bij het hangmodel een ophanging meegeleverd van subtiele staaldraden, plafondkap en 2,5 meter snoer, waardoor de lamp eenvoudig is op te hangen.

De staande versie van de RETUBE, heeft een fraai, subtiel onderstel van metaal. De ingebouwde LED lichtarmatuur gaat “life time” 100.000 branduren mee. Door middel van de draaiknop op de RETUBE, kunt u de lamp dimmen tot de gewenste, sfeervolle lichtopbrengst. De lamp is ook verkrijgbaar in meerdere kleuren of in messing.

Prijs Retube hangmodel aluminium uitvoering, € 1.650,-
Afmetingen, 128 cm lang, diameter 32 cm breed, 38 cm hoog

Prijs Retube staand model aluminium uitvoering, € 1.795,-
Afmetingen, 158 cm hoog, 32 cm breed en diep

Opties – meerprijzen, geldend voor het hang model en het staande model
Meerprijs gepoedercoat, zwart of wit € 155,-
Meerprijs gepoedercoat in andere RAL kleur, op aanvraag
Meerprijs messing uitvoering € 295,-

Technische specificaties:
P = 68W
U = 230 Volt
Klasse 1 (aarde)
IP 20
Dimmer Ja

Afmetingen hangmodel 128 cm lang, diameter 32 cm breed, 38 cm hoog, incl ophanging, de lengte afstand tussen de ophangpunten bedraagt 75 cm

Afmetingen staand model 158 cm hoog, 32 cm breed en diep

Waar te koop?
De RETUBE lampen zijn exclusief te koop bij ons. Je kunt de RETUBE collectie komen bewonderen en bestellen.